1/13

הגה"ח הרב שלמה זרחי

הגה"ח הרב שנ"ז
לבקובסקי
תות"ל המרכזית
יד-ביד עם הנהלת הישיבה:
מיום הקמת האיגוד, ובמהלך כל שלבי התפתחותו, הנהלת ישיבת תומכי-תמימים המרכזית -צועדת יד ביד עם האיגוד ומברכת את פועלו ומסירותו. חברי ההנהלה, הגה"ח הרב שניאור זלמן לבקובסקי והרה"ח הרב שלמה זרחי, מעודכנים בכל מהלך, משיאים עצה ומסייעים ככל יכולתם לפעילות האיגוד.
"צוות 'איגוד תלמידי הקבוצה' הינו צוות צעיר רענן ומוכשר, הפועל במסירות, בהכוונה הדרכה והקשבה אישית. זה למעלה משלוש שנים שהינם פועלים בקרב התמימים שבאחריותם וניכרות התוצאות וההצלחה הרבה עם התמימים שעברו תחת ידם.
יש לציין באופן מיוחד שהצוות אינו נתון לחילוקים ומקבלים לאחריותם מכל סוגי הבחורים, דעות וכו'.
גם בפן הגשמי לא נחו מלפעול, ובאשר כמות התמימים המגיעים מדי שנה ללמוד בישיבת תות"ל המרכזית הולכת וגדלה, ופתחו פנימיות נוספות המאפשרות לריבוי התמימים כ"י להגיע ללמוד בישיבת תות"ל המרכזית.
והעולה על כולנה, פרויקט 'יששכר וזבולון' המעניק מסגרת לימודים רצינית ומאתגרת יחד עם מימון כספי, שכל תמים יוכל לשבת וללמוד ללא דאגות כלל וכלל."
הרב שניאור זלמן הלוי לבקובסקי | הרב שלמה הכהן זרחי
1/13